W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tjenester


Rørleggermester Engebretsen AS innehar høy kompetanse innen et bredt spekter av rørleggerfaget. Våre ansatte besitter meget høye krav til yrkesstolthet, faglig kompetanse og har sterkt fokus på god service og fornøyde kunder.

Våre oppdrag består av alt som hører til faget, og spektret av oppdrag strekker seg fra små service oppdrag som å bytte en pakning, til større oppdrag for næringslivskunder.

Vårt firma står med glede til tjeneste ved for eksempel service oppdrag og reparasjoner, rehabilitering av bad, kjøkken eller vaskerom, nybygg, stikkledninger med utskifting av vann og kloakk, utkobling av septiktanker, renseanlegg for vann og avløp, varmeanlegg, med mer.

De ansatte i vårt firma kurses og etterutdannes kontinuerlig for å være oppdatert på gjeldene løsninger og krav. Innenfor feltet som omhandler varmeanlegg besitter vi høy kompetanse og utvidet innsikt i løsninger som vannbåren varme, varmepumpeanlegg, og solfangerteknologi.

Vi besitter i dag flotte lokaler i Busterudkleiva 54, ”gamle meieriet” hvor alle er velkomne til vår butikk for en hyggelig handel eller fagprat. Vår butikk inneholder et flott utvalg av utstyr til et moderne baderom, med tilhørende artikler.

Om det er ønske om å kjøpe rørdeler er vi glade for å bistå ved hjelp av vårt omfattende lager.

Vårt firma har ansvarsrett for alle typer oppdrag tilhørende faget.

Vi arbeider daglig med en rekke dyktige håndverkere i mange fag, og har samarbeid med en rekke seriøse og faglig dyktige firmaer innenfor andre yrkesgrupper.

”Vi anbefaler oss” som er vårt uformelle motto, er ment som en garanti for at vi setter vår ære i å yte den beste service, og utføre solid faglig arbeid til avtalt tid, og avtalt pris.