W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Om oss


En glødende interesse for faget, gode kunderelasjoner, og en stor grad av yrkesstolthet har bestandig vært noen av drivkreftene i Rørleggermester Engebretsen AS.

Historien bak firmaet ble til da Henning Engebretsen i 2003, etter endt mesterutdanning, ble tildelt tittelen Rørleggermester. Han var forøvrig da Norges yngste Mester, og hadde da vært ansatt i en årrekke i et lokalt rørleggerfirma.

Steget som selvstendig næringsdrivende Rørleggermester ble tatt mars 2004. Firmaet ble da drevet fra en firmabil, og en meget enkel redskapsbod. Fra den spede barndom og frem til i dag har firmaet utviklet seg i meget positiv retning, hele tiden med fokus på godt håndverk, god service og fornøyde kunder.

Fra tilværelsen som enmannsbedrift med lager i en redskapsbod førte utviklingen oss til dagens flotte, og moderne lokaler i ”gamle meieriet” i Busterudkleiva 54,  hvor vi har kontor, lager og en meget flott rørleggerbutikk som innehar alt som tenkes kan til badet, og det gode liv. Firmaets utvikling har vært preget av møysomhet og hardt arbeid. Vi har med tiden utviklet gode rutiner med hensyn til kvalitetssikring, oppfølging av jobber og prosjekter og har lagt stor vekt på dialog med kunder og godt samarbeid med andre yrkesgrupper og håndverkere.

Vårt firma har i årenes løp vokst sakte men sikkert til dagens nivå, og innehar høy kompetanse, sunn økonomi og godt renomè.